For deg som er klasseforeldre

Du som er klasseforeldre i en videregående klasse vet sikkert at ungene alltid vil ut og reise i forbindelse med eksamen. Hvert år snakkes det mye om penger og hvordan man tjener dem sammen.

Jeg har selv vært klasseforelder for to av barna mine og det har kommet forslag om å selge alt fra blomsterfrø til salami. Men nå vet jeg hva som virkelig fungerer. Det er et firma som heter FibGreen og de tilbyr mikrosporere i gaveeske. Disse er veldig enkle å selge. Ingenting av det barna mine har testet har gitt i nærheten av det mikrosporene ga.

Og det beste er at du kan bestille gratis vareprøve fra FibGreen før du bestemmer deg. Nå kan jeg stå inne for FibGreens produkter, men det kan være greit å prøve selv.

En artig ting med mikrosporene var også at foreldrene til barna i klassen kjøpte mye selv. Ikke for å støtte barna men fordi fillene er så himla gode.

Så ungdommene dine skal ut og reise og trenger å tjene penger på dette, så bestill gratis vareprøve fra FibGreen . Du har også lov til å starte kampanjer på for eksempel Facebook og ta imot bestillinger på den måten.

Jeg lover at det er enkelt å selge fillene og at du får god fortjeneste på salget. Det du må huske på er at en voksen må være ansvarlig for det hele. Ikke nøl med å bli det, du vil da også motta en gratis vareprøve fra FibGreen og dermed en gratis fiberklut.